جلسه هماندیشی و انتقال تجربیات با حضور حداکثری اعضای هیئت مدیره دوره هفتم و هشتم انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران روز سهشنبه مورخ 16 آذرماه 1400 از ساعت 16 الی 18 در اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فریبرز خسروی ، رئیس هفتمین دوره هیئت مدیره انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران با بیان این نکته که یکی از اتفاقات خوشایند این دوره، اصلاح وضعیت سایت انجمن از دو نظر ساختاری و ظاهری بود از …اکبری که مسئولیت طراحی سایت را بر عهده داشتند تشکر نمود و لوح تقدیری به رسم یادبود به ایشان از سوی انجمن اعطاء شد.
خسروی ضمن تبریک به اعضای جدید هیئت مدیره انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران، ورود به این عرصه را با واژه همنوردی توصیف نمود. وی دو ویژگی اخص” رای جمعی ، پرهیز از رای فردی و صبوری و گذشت” را جهت حضور در کارهای سمن (سازمانهای مردم نهاد و داوطلبانه) لازم و ضروری دانست. سپس با اشاره به تداوم انجمن کتابداری در طول سالیان گذشته تاکنون و همچنین کسب رتبه A انجمن، خرسندی خود را از حضور هیئت مدیره جدید در راستای ارتقای تاثیرگذاری انجمن ابراز نمود.
در ادامه دکتر خراسانچی، با اشاره به حضور خود در دو دوره ششم و هفتم در سمت دبیر کمیته روابط عمومی و خزانهدار؛ حضور در انجمن را ماراتن خاصی بیان نمود. در ادامه به بیان تجربیات خود در ارتباط با کمیته روابط عمومی انجمن و همچنین دبیر اجرایی کنگره متخصصان علم اطلاعات و دانششناسی پرداخت.
سپس دکتر صمیعی، دبیر علمی ششمین کنگره متخصصان علماطلاعات و دانششناسی با اشاره به این نکته که کار انجمنی کاری است داوطلبانه که با عشق انجام میشود، شادمانی و تبریک خود را به اعضای جدید هیئت مدیره اظهار نمود. ایشان ضمن تاکید بر صحبتهای دکتر خسروی مبنی بر داشتن خصلت صبوری، گذشت و ایثار، همدلی در کارهای تیمی همچون امور انجمنی به بیان تجربیات خود در زمینه عهدهدار بودن کمیته آموزش و دبیر علمی کنگره پرداخت. ایشان همچنین به تنظیم برنامه راهبردی در کمیته آموزش ششمین دوره و اشتیاق در راستای همفکری و هماندیشی در کمیته آموزش دوره هفتم اشاره کرد.
خود را مدیون انجمن میدانم؛ دکتر زره ساز، دبیر هفتمین دوره انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران صحبت خود را با ذکر این جمله آغاز نمود. پیشنهاد ایشان برای اعضای هیئت مدیره جدید مطالعه ویژه نامه انجمن در شناسه، جهت آشنایی هر چه بهتر با تاریخچه پرافتخار انجمن کتابداری و اطلاعرسانی و همچنین فعالیتهای آن طی سالیان گذشته است.
ایشان، حضور ذینفعان تاثیرگذار در کنگره متخصصان را به عنوان افتخاری دیگر برای انجمن نام برد. همچنین توجه به مواردی چون: همبستگی پیشکسوتان و نیروهای جوان انجمنی؛ تداوم دو نشریه شناسه و آی بولتن؛ تقویت شاخههای انجمن و ارتباط ایشان با انجمن مرکزی؛ ارتقای سایت انجمن کتابداری و اطلاعرسانی و گسترش عضوگیری در انجمن را از نکات قابل توجه در دورههای گوناگون هیئت مدیره ذکر نمود.
بازرس هیئت مدیره هفتمین و هشتمین دوره انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران، دکتر محسن حاجیزینالعابدینی، تقارن روز دانشجو و جلسه هماندیشی را با بیان این نکته که کار انجمنی تلاشی برای دانشجویان و آینده درخشان ایشان است اتفاق مبارکی و میمونی برشمرد.
سپس به بلوغ انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران در طی سالیان اشاره نمود که حاصل بنیانگذاری انجمن توسط افراد خبره میباشد و مسئولیت هیئت مدیره هر دوره را بیش از پیش در راستای ارتقای انجمن بیش از پیش افزون مینماید. آرشیو و مستندسازی و همچنین اجرای تاریخ شفاهی را از اهم فعالیتهای مورد توجه هیئت مدیره جدید دانست.
دبیر کمیته انتشارات، مهسا پورحقانی با ابراز خرسندی از بزرگتر شدن خانواده انجمنی، به ایراد این نکته پرداخت که همه اعضای دوره هفتم نهایت تلاش خود را در اجرای امور انجام دادند.
شایان ذکر است کمیته انتشارات هفتمین دوره انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران بروز رسانی مجموعه مقالات کنگره متخصصان علماطلاعات و دانششناسی را به سرانجام رساند.
در ادامه پریسا پاسیار، بازرس دوره هفتم و هیئت مدیره دوره هشتم انجمن کتابداری، با بیان آشنایی خود از سال 1381 با این سازمان به ارائه تجربیات خود در این مدت پرداخت. ایشان همچنین نظاممند شدن امور را از نکات قابل توجه در دورههای مختلف هیئت مدیره ذکر نمود.
سپس با نظارت بازرس هشتمین دوره هیئت مدیره انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران، دکتر حاجیزینالعابدینی؛ انتخابات هیئت مدیره جدید آغاز شد و بر اساس رای حاضران (هیئت مدیره دوره هشتم)، دکتر رضایی شریفآبادی به عنوان رئیس؛ دکتر مریم اسدی به عنوان نائب رئیس؛ دکتر رحمان معرفت به عنوان دبیر و پریسا پاسیار به عنوان خزانهدار دوره هشتم برگزیده شدند.
سپس دکتر رضایی شریفآبادی رئیس دوره هشتم هیئت مدیره انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران، ضمن تشکر از اعتماد اعضای هیئت مدیره جدید، صحبت خود را اینگونه آغاز نمود که کار انجمنی کاری است دلی و داوطلبانه. کسانی که در جمع حضور دارند افرادی هستند که هر کدام علاقمند به امور داوطلبانه هستند. ایشان در ادامه صحبتهای خود به تلاشهای خودجوشانه افرادی همچون عمرانی، دکتر خسروی و … در راستای پایهگذاری و ترویج تفکر کار داوطلبانه و انجمنی اشاره نمود.
شریف ابادی همچنین به هماندیشی با افراد تجربهمند انجمنی در این دوره و تداوم جایگاه علمی انجمن که در کنگره سالانه تلالو پیدا مینماید اشاره نمود.
جلسه با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.