وی عنوان کرد که فرایند تدوین اولویتهای پژوهشی با مشورت و نظرخواهی از متخصصان حوزههای موضوعی انجام میشود. بر این اساس و با همت همکاران کمیته پژوهش، متخصصان 13 حوزه موضوعی (شامل مطالعات نظری و فلسفه اطلاعات، مدیریت مجموعه و خدمات کتابخانهای، فناوریهای کتابخانهای، بازیابی اطلاعات، کتابخانه دیجیتال، مدیریت اطلاعات و دانش، علمسنجی، سواد اطلاعاتی، سازماندهی اطلاعات، تعامل انسان با رایانه، رفتار اطلاعاتی، آرشیو و منابع خطی) شناسایی شدند. ملاک انتخاب این متخصصان، بررسی آثار و فعالیتهای علمی آنها در حوزههای تخصصی بوده است. البته ممکن است نام افرادی ناخواسته در این سیاهه جاافتاده باشد که ان شاءالله در برنامههای آتی کمیته (از جمله تدوین اولویتهای پژوهشی در سالهای آتی، تدوین پایگاه متخصصان و تشکیل کارگروههای تخصصی رشته) جبران خواهد شد.
زرهساز همچنین بیان کرد که به زودی از ایمیل کمیته پژوهش انجمن، حدود 180 نامه به پست الکترونیکی بیش از 150 متخصص در حوزههای تخصصی رشته علم اطلاعات و دانششناسی ارسال میشود و از آنها تقاضا میگردد تا در رابطه با اولویتهای پژوهشی حوزههای تخصصی خود اظهارنظر کنند. پس از دریافت نظرات متخصصان، پاسخها در کمیته پژوهش و هیئت مدیره انجمن بررسی و اولویتهای پژوهشی حوزههای تخصصی علم اطلاعات و دانششناسی از طریق وبسایت انجمن اعلام خواهد شد. انجمن در نظر دارد که در برنامههای آتی خود از انجام پژوهشها بر اساس اولویتهای اعلام شده و انتشار یافتههای آنها پشتیبانی کند و با اعطای جوایز ملی از آثار برگزیده تقدیر کند.
وی در پایان از جامعه متخصصان رشته تقاضا کرد که انجمن علمی کتابداری و اطلاعرسانی ایران را در این فرایند کمک کنند تا ان شالله امکان احصاء و انتشار سیاهه اولویتهای حوزه علم اطلاعات و دانششناسی با موفقیت به انجام برسد.