جایزه شادروان عباس حری (اثر پژوهشی برگزیده در حوزه مطالعات نظری علوم اطلاعات)
سال 1395:
در این بخش هیچ اثری موفق نشد که امتیاز لازم را برای دریافت جایزه ملی کسب کند. کمیته علمی همایش با توجه به امتیازات آثار مورد بررسی، دو اثر زیر را شایستۀ تقدیر معرفی کرد:
ریسمانباف، امیر و رحمتالله فتاحی (۱۳۹۵). بازشناختی از دانششناسی: جستارهایی در علم اطلاعات و دانششناسی: تهران: کتابدار.
شقاقی، مهدی و محمدرضا وصفی (۱۳۹۴). تعریف و دستهبندی جامعهشناختی از حوزه اخلاق اطلاعات. نشریه تعامل انسان و اطلاعات، ۲(۲): ۶۸-۷۶.
تندیس تقدیر از اثر برگزیده در حوزه مطالعات نظری و لوح تقدیر از سوی انجمن و یک سکه بهار آزادی از سوی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران (شاخه کرمان) به صاحبان هر یک از آثار برگزیده اهداء گردید.
سال 1396:
بهار رهادوست، یزدان منصوریان، نجلا حریری به عنوان داوران جایزه عباس حری از بین ۱۱ اثر دریافتی، پایان نامه دکتری احسان گرایی با عنوان «آینده نگاری راهبردی آموزش علم اطلاعات و دانش شناسی در ایران با رویکرد برنامه ریزی سناریو مبنا» را با امتیاز ۷۲,۳۳ ، اثر با بالاترین امتیاز و شایسته تقدیر معرفی کردند.
سال 1397:
از بین 24 اثر دریافتی برای جایزه دکتر عباس حری، مقاله به زبان انگلیسی اثر مرضیه سیامک، علیرضا اسفندیاری مقدم و تیبور کولاتی با عنوان «Using the Information Literacy Model for Information Literacy Instruction: A Case Study» با امتیاز 243، به عنوان اثر با بالاترین امتیاز و شایسته تقدیر معرفی شد. این مقاله در سال 2016 در جلد ششم و شماره دوم نشریه Journal of Information & System Management منتشر شده است. در این بخش اثری جایزه ملی دریافت نکرد. داوران این بخش بهار رهادوست، دکتر ابراهیم افشار و دکتر نجلا حریری بودند.