درباره انجمن:

از آنجا كه پس از تهران، بالاترين رقم عضويت را كتابداران استان خراسان به خود اختصاص داده‌اند و از طرفي انتساب اين استان به امام هشتم و وجود مهمترين كتابخانه كشور (كتابخانه مركزي و مركز اسناد آستان قدس رضوي) در مشهد مقدس، پس از برگزاری مجمع عمومی در تاریخ 4 ارديبهشت 1381 به عنوان اولین شاخه استانی شکل گرفت. در این مجمع که به دعوت آقای دکتر فتاحی ریاست انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران و با حضور جمع چشمگیری از کتابداران سازمان های مختلف دانشگاهی, عمومی, تخصصی, مساجد, آموزشگاهی, آستان قدس و سایر مراکز علمی آموزشی تشکیل شد؛ اعضای هیأت مدیره انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران (شاخه خراسان) با رأی حاضرین سه نفر به عنوان اعضای اصلی و سه نفر اعضای علی البدل انتخاب شدند.
دومين دوره انتخابات هيأت مديره انجمن مورخ 18 آبان 1384 و سومين دوره انتخابات هيأت مديره انجمن 14 اسفند 1387 برگزار گرديد.

 در تاریخ 1391/3/3 چهارمین مجمع عمومی انجمن کتابداری و اطلاع رسانی خراسان برگزار و هيات مديره دوره چهارم به شرح زير انتخاب شدند.

هیئت مدیره انجمن شاخه خراسان

1  دکتر رحمت الله فتاحي رئيس انجمن    
2  دکتر اعظم صنعت جو نائب رئيس، مسؤول کمیته تشکیلات و کمیته دانشجویی    
3  محمد زره ساز خزانه دار و مسؤول کمیته انتشارات این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید  
4  فاطمه پازوکی مسؤول کمیته پژوهش این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید 09121504289
5  عاطفه شریف مسؤول کمیته آموزش    
6  طاهره مهاجرزاده مسؤول کمیته امور تخصصی    
7  سیدعباس مرجانی مسؤول کمیته روابط عمومی و کمیته گردهمایی ها این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید  
8  حسین نوربخش بازرس اصلی    
9  رضا خسروی بازرس علي البدل  

 اخبار انجمن

از از طریق سایت انجمن به نشانی http://ilisa-khorasan.ir روزآمد و قابل دریافت می باشد.

اطلاعات تماس

نشانی: مشهد، ميدان آزادي، دانشگاه فردوسي مشهد، كتابخانه مركزي و مركز اسناد

تلفن: 6-8789263

پست الکترونیکی: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید


 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…